INICI L'ESCOLA PLANTILLES INSTAL-LACIONS CONTACTE

                            HIMNE
 

LLETRA HIMNE

 

HORARI ENTRENAMENT

 A PER LA SALVACIÓ DE CATEGORIES

Arribats a aquestes altures de la temporada a alguns equips de la E.E. Guineueta, tot i haver pres les mesures oportunes per provar de donar un gir als mals resultats que obtenien, aquests segueixen sense arribar i hem entrat en una dinàmica que ens pot fer perdre alguna categoria. Veritablement es diu que mentre hi ha vida hi ha esperança i mentre hi hagi lliga, se seguirà lluitant paa intentar salvar aquestes categories.

 

LA NOSTRA ESCOLA CAMPIÓ ABANS D'ACABAR LA LLIGA

Aquest cap de setmana el nostre equip de la L'Escola s'ha proclamat campió de CADECA, a falta de 2 partits abans d'acabar la lliga.
El nostre equip ha estat imparable amb un balanç de 15 partits guanyats i només 1 empat.


ENHORABONA A AQUEST GRAN EQUIP

 

LOTERIA

Ya está a disposición de la gran familia de la Escola Esportiva Guineueta el número 79981 con el que participa este año en la Lotería Nacional. Como en años anteriores se disponen de participaciones de 3 euros, de los cuales se juegan 2,50 € y la diferencia es cómo donativo. Se pueden adquirir en las instalaciones del Club. ¡Mucha suerte!.

 

NUESTRO EQUIPO ESTRELLA

Una semana más nuestro equipo estrella es "LA ESCOLA", de los 5 partidos jugados, todos se han saldado con victorias y éstas por goleadas, para estos niños de 5 años, hoy por hoy, los números son de escándalo, 43 goles a favor y 6 en contra.

Desde aquí, solo nos cabe felicitar a estos pequeños, pero grandes futboleros que nos están marcando el camino a seguir con la ilusión de de jugar a fútbol.

Nuevamente "FELICIDADES EQUIPO" y seguir trabajando para conseguir el triunfo final.

 
 

!! PRESENTACIÓ EQUIPS TEMPORADA 2016-2017 !!

Els més de 250 jugadors i jugadores de l'Escola Esportiva Guineueta van rebre la calor dels familiars i amics que s'han acostat aquest dimecres 12 d'Octubre a la presentació oficial dels vint equips que la integren. En el transcurs de l'acte van desfilar els equips Aficionats, juvenils, cadets, infantils, alevins, benjamins, prebenjamins i Escola. Mentre cada equip desfilava, tots els seus jugadors van ser presentats un a un amb els corresponents aplaudiments dels seus familiars.
Volem agrair a pares, mares, avis i assistents en general la seva presència i col·laboració en aquest esdeveniment tan especial per al nostre Club.

 

PRESENTACIÓ D´EQUIPS

El proper dimecres dia 12 d'octubre, tindrà lloc a les nostres instal·lacions la presentació oficial dels nostres equips per a la temporada 2016-2017. Més de 250 esportistes que en les diferents categories representaran al nostre Club.

                              Acosta't i vine a conèixer a tota la família de l'Escola Esportiva Guineueta!

                                                                               T'esperem!

(29/09/16)

COMENCEM LA TEMPORADA

Ja hem començat aquesta nova temporada, amb molta il·lusió i ganes d'aconseguir grans èxits. Des del passat 29 d'agost tots els nostres equips han començat a treballar i aviat vam començar a realitzar els primers partits amistosos. Ja tenim els calendaris de la competició i tot el futbol base comença la competició oficial el pròxim dia 1 d'octubre.