INICI L'ESCOLA PLANTILLES INSTAL-LACIONS CONTACTE

                           HIMNE
 
A la nostra escola els nens comencen des dels 4 anys (masculí i femení) i romanen fins que compleixen els 7. Es disputa un torneig els divendres a la tarda de 18:00 a 20:00 entre els equips d'altres clubs i col·legis de la zona.

Actualment l'Escola Guineueta compta amb tres equips (CASTOR, GASELA I GUINEUETA) de nens / es menors de 8 anys que competeixen en lliguetes internes i amb altres col·legis però sense estar federats. Cal destacar que dels 320 jugadors, més de 240 són nens / es de menys de 16 anys, es deriva el esplèndid potencial futbolístic que podrà obtenir-se en un futur no molt llunyà.

L'ESCOLA ESPORTIVA GUINEUETA és l'única escola de futbol femení del districte NOU BARRIS amb més de de 60 nenes que practiquen l'esport que més els agrada. Cal destacar que l'ESCOLA compta amb un grup de més de 40 persones (Entrenadors, Monitors, Auxiliars i Servei Mèdic) que amb la seva desinteressada i valuosa col·laboració fan possible dur a terme la intensa tasca que es realitza.

Amb independència de tot aquest moviment esportiu, el CLUB ESCOLA ESPORTIVA GUINEUETA és des de 1994 l'Entitat que gestiona i administra el Complex Esportiu Municipal Guineueta, que el componen el magnífic camp de futbol i la Pista Poliesportiva.

L'Escola està en un gran moment de gran expansió i el projecte és encara més ampli, però per a això s'haurà de treballar molt i fort per aconseguir que la GUINEUETA es reafirmi com una barriada activa i amb un gran futur.

Va ser l'any 1961 quan el futbol va tenir el seu inici de forma organitzada en el nostre barri de la Guineueta, en fundar un grup d'amics l'AGRUPACIÓ ESPORTIVA GUINEUETA. Aviat va aparèixer la rivalitat en crear-se la Societat RECREATIVA ATLETICO GUINEUETA, l'any 1964.

Les dues entitats van aconseguir que el nostre esport fos guanyant adeptes al barri i que el nom GUINEUETA fos conegut i comencés a tenir en compte en els ambients futbolístics de Barcelona.

En concloure la temporada 73/74, en el mes de juny de 1974 les dues entitats, demostrant un criteri positiu van optar per una FUSIÓ que va suposar el naixement de la UNIÓ ESPORTIVA GUINEUETA.

L'activitat futbolística de la UNIÓ ESPORTIVA GUINEUETA s'ha desenvolupant durant 19 anys, en els quals el nom de la nostra barriada ha estat present al llarg i ample de la geografia de Catalunya.

Existia a la barriada el PATRONAT D'ESCOLES CÍVIC ESPORTIVES entitat que treballava amb futbol base i al mes de juny de 1993 la UNIÓ i el PATRONAT decideixen unificar donant lloc a l'actual CLUB ESCOLA ESPORTIVA GUINEUETA.

S'inicia una nova etapa plena d'il·lusió i ambiciosos objectius, que no només es centren en la pràctica del futbol, sinó també en la formació i educació esportiva dels nens de la nostra barriada de la GUINEUETA. En l'actualitat la ESCOLA ESPORTIVA GUINEUETA compta amb 21 equips i és l'única escola de futbol femení de NOU BARRIS.

1961 Don Andrés Sedano

Sociedad Recreativa Atletico Guineueta
1964 Don Felipe Pantoja
Unión Deportiva Guineueta

1974 -1979 Don Tomás Ponce
1979 - 1986 Don Juan Farrús
1986 - 1990 Don Ismael Ameller
1990 - 1993 Don Tomás Ponce  
Club Escola Esportiva Guineueta

1993 - 1995 Don Franciso Ibañez
1995 - 1999 Don Ismael Ameller
1999 - Don Jose Centeno Marín
2011 - Don Aquilino Rodríquez López